rss feed
Adauga un anunt!
«    »

servicii de mediere

Pret: 1 ron

Descrierea anuntului

,,CENTRUL DE SERVICII JURIDICE, FINANCIARE SI MEDIERE’’ inregistrata in Registrul asociatiilor si fundatiilor al Judecatoriei Onesti la pozitia 44 / A / 2011, avand CIF 29504413, mobil 0744658016, tel./fax 0234582429, e-mail: mediatorgradinaru.ro, reprezentată prin av. Gradinaru Florentin, în calitate de presedinte, va informeaza ca in locatia din Bacau, str. Oituz nr. 17, etaj 2 (zona Tribunalului Bacau, vis-a-vis de Scoala nr. 19) isi desfasoara activitatea

CENTRUL DE MEDIERE

de pe langa ,,Centrul de Servicii Juridice, Financiare si Mediere’’, unde s-a infiintat si functioneaza prima organizatie de mediere din judetul Bacau, autorizata sa organizeze servicii de mediere.

Prin serviciile prestate de mediatorii autorizati din cadrul Centrului, venim in intampinarea partilor de a-si solutiona conflictul, prin institutia ,,medierii’’ care este o procedura foarte simpla, si care se realizeaza cu cheltuieli minime si intr-un timp scurt.

Grupul de mediatori autorizati specializati in medierea LITIGIILOR CIVILE, COMERCIALE, PENALE, etc., ( pretentii, recuperari creante, partaj succesoral, partaj bunuri comune, divorturi ), recomandati, sunt:
– CERNAT Cristina
– FRUMUSELU Iulia Tatiana
– GRADINARU Florentin Constantin
– LUCA Nicolae

Pentru mai multe informatii, respectuos va rugam sa nu ezitati sa ne contactati:
– mobil 0744658016
– tel./fax 0234582429
– mediere_arbitraj@yahoo.ro

Alte anunturi asemanatoare


Cuvinte cheie:
Statistici anunt: 612 vizualizari, 1 astazi

Imagini anunt

Webdesign de calitate