rss feed
Adauga un anunt!
«    »

Curs Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC

Pret: 180 LEI

Descrierea anuntului

Acest Curs Adobe Photoshop CC cuprinde 2 DVD si contine 101 lectii video care va asista de-a lungul procesului de invatare a lucrului cu Adobe Photoshop CC ultima versiune. Pe baza exercitiilor in stadiu initial si final si cu ajutorul lectiilor si explicatiilor audio, veti reusi sa invatati de la setari de interfata, pana la corectii de imagine complexe, editari fotografice si colaje, veti putea ajusta si repara orice imagine.
Cursul este conceput pe baza a 15 de ani de experienta in grafica si design.
http://softedu.eu/Photoshop_1/curs_adobe_photoshop.html
Acest curs se adreseaza utilizatorilor avansati ai Adobe Photoshop CC, pentru a atinge un nivel expert de operare cu Photoshop.
Veti invata editari globale si locale extrem de complexe, lucrul cu imaginile de tip RAW, HDR.
Veti afla despre instrumente si tehnici de lucru incredibil de puternice si eficiente.
Adobe Camera Raw, secretul din spatele imaginii profesionale!
http://softedu.eu/Camera_Raw/camera_raw.html
Curs Adobe Photoshop Lightroom – se adreseaza fotografilor dar nu numai, celor care lucreaza cu foarte multe imagini si au nevoie de un sistem de catalogare, stocare si gasire rapida a unei imagini, dar si de tehnici de editare mult mai rapide decat cele din Adobe Photoshop.
Veti invata sa editati rapid imagini, dar si sa gasiti imediat fotografia pe care o cautati, intr-o baza de date imensa.
http://softedu.eu/Lightroom/curs_adobe_lightroom.html
Curs Video Adobe Illustrator CC, standardul mondial pentru grafica vectoriala, ales de profesionisti in design din intreaga lume. Cursul Adobe Illustrator trateaza modul de utilizare a instrumentelor si tehnicile de lucru, incepand de la setarile de particularizare a spatiului de lucru, pana la desene vectoriale complexe, colorari, recolorari, vectorizari, constructii de logo, sigle, machete, toate in 90 de lectii video, peste 210 fisiere de exercitii in stadiul initial si final. Urmariti operatiile desfasurate pe ecran, ascultati explicatiile, apoi reluati tehnicile pe propria statie.
http://softedu.eu/illustrator/curs_illustrator.html

Alte anunturi asemanatoare


URL: http://www.softedu.eu
Cuvinte cheie: , ,
Statistici anunt: 410 vizualizari, 1 astazi

Imagini anunt

Curs Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC Curs Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC Curs Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC Curs Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC

Adaugat de:

tipa marius

toata tara


14/01/2015 19:04


0721455102


Webdesign de calitate