rss feed
Adauga un anunt!
«    »

Credit si radiere din biroul de credit

Pret: 1 RON

Descrierea anuntului

Suntem o companie cu 20 de ani de experienta in creditare si 6 ani in radiere(stergere) a datelor negative din Biroul de Credit.

Va putem ajuta cu urmatoarele servicii:

-CREDIT NOU (lucram cu toate institutiile financiare de pe piata)

-REFINANTARE (va putem refinanta creditul/creditele si va putem micsora rata sau va putem oferi o suma suplimentarea de bani in cazul in care aveti nevoie)

-CREDIT IPOTECAR ( va putem oferi solutii potrivite nevoilor voastre daca nu aveti bani de avans va putem ajuta cu un credit de nevoi personale pentru a rezolva si acest aspect

-CREDIT PRIMA CASA( idem credit ipotecar)

-CREDIT IMM(Credit firme, linie de Credit, Credit cu ipoteca, Credit pentru achizitie etc)

-RADIERE DATE NEGATIVE DIN BIROUL DE CREDIT ( stergem din toate bazele unde sunt stocate informatii negative despre creditele la care a-ti avut probleme cu plata.

Atributiile noastre sunt urmatoarele:

-identificam tipul de Credit de care ai nevoie(credit de nevoie personale, credit ipotecar, prima casa, refinantare, credit imm etc)

-iti dezvaluim cele mai bune oferte de credite bancare existente in acel moment pe piata financiar-bancara din Romania.

-iti explicam fiecare cost/comision si realizam pentru tine un tabel de rambursare( pentru un non-economist este un ajutor foarte important)

-te ajutam sa intelegi termeni financiari-bancari si iti explicam pe intelesul tau cum se va desfasura procesul de creditare. Iti intocmim dosarul de creditare, cu cat este mai

Alte anunturi asemanatoare


URL: imicro.ro
Cuvinte cheie: , ,
Statistici anunt: 257 vizualizari, 1 astazi

Imagini anunt

Credit si radiere din biroul de credit

Webdesign de calitate