rss feed
Adauga un anunt!
«    »

Îngrijitoare Varstnic Esslingen 22.06

Pret: 1150€

Descrierea anuntului

Firma Medipe Sp. z o.o. specializată în angajarea de personal medical și de îngrijire pentru muncă în Germania angajează:
Îngrijitoare Varstnic Esslingen 22.06
Beneficii:
1. NU PERCEPEM COMISIOANE !!!
2. Contract legal
3. Salariu atractiv și posibilitatea de a obține prime atractive pentru:
a. munca în timpul sărbătorilor si vacantei
b. recomandarea unei îngrijitoare
c. recomandarea unei familii
4. Asigurare socială şi medicală
5. Cazare şi masă asigurată
6. Decontarea cheltuielilor cu deplasarea
Cerinţe:
1. Limba germană la nivel conversational avansat (Obligatoriu)
2. Experienţă îngrijire persoane vârstnice
3. Persoană înţelegătoare, răbdătoare şi prietenoasă
4. Apt de muncă

Căutăm îngrijitoare pentru un Domn de 78 de ani , 170cm si 43 kg.Domnul sufera de aritmie cardiaca, astm si cancer.Are probleme cu plamanii si de aceea este foarte slabit.Serviciul medical vine de 2 ori pe zi .Nu are probleme cu comunicarea si nici cu orientarea in timp si spatiu.Se deplaseaza cu ajutorul altei persoane.Merge singur la baie.Din cand in cand se trezeste noaptea.
În sarcinile îngrijitoarei in afara de ingrijirea pacientului cu toata inima intră: pregătirea meselor , curățenia în casă și menținerea casei în curățenie și igienă, spălatul hainelor și călcatul acestora, gătitul măncării și spălarea vaselor,facerea cumpărăturilor .Ajutorul la Igiena corporala si intima a pacientului , imbracatul si dezbracatul pacientului.Organizarea timpului liber pentru pacient.

Domnul sta singur la apartament

Persoanele interesate sunt rugate să se contacteze prin e-mail info@medipe.ro pe numărul de telefon 0310800490, pe skype:medipe.romania sau messenger ID:mediperomania;Facebook https://www.facebook.com/ingrijirebatranigermaniafaracomision

Va rugăm în cv să treceți clauzula de mai jos
Conform legii cu privire la protecția datelor cu caracter personal din data de 29 august 1997 declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către Sociatatea MM Sp. z o.o. cu sediul în Wrocław str. Gajowicka 195, cât și de alte societăți legate de capitalul acesteia în timpul procesului de efectuare servicii pentru mine – cu scopul recrutării (pentru recruarea actuală cât și pentru recrutările din viitor) dar și în scopuri de marketing.
În același timp conform legii din data de 18 iulie 2002 privind furnizarea de servicii pe cale electronică declar că sunt de acord să-mi fie trimise informații comerciale pe cale electronică pe tema serviciilor oferite de S

Alte anunturi asemanatoare


URL: http://medipe.ro/
Cuvinte cheie: , ,
Statistici anunt: 344 vizualizari, 1 astazi

Imagini anunt

Adaugat de:

Medipe

Toata Tara


05/06/2015 13:13


0310800490


Webdesign de calitate