rss feed
Adauga un anunt!
«    »

apartament 2 camere in subcetate green residence cu PRIMA CASA

Pret: 36480

Descrierea anuntului

Proiectul Subcetate Green Residence se construieste in Sanpetru, Str. Drumul cu Plopi, nr. 110, jud. Brasov si propune viitorilor proprietari un ansamblu de 12 vile formate din 19 apartamente fiecare, cu una, doua si trei camere, spatioase si generoase. Vilele multi-apartament, precum si spatiile ei conexe (alei pietonale, spatii verzi) asigura viitorilor proprietari un grad de confort ridicat.

Proprietatea propusa spre vanzare este un apartament cu doua camere, structura decomandata, la parter cu suprafata utila de 57 mp si cu o terasa de 4.13 mp utili, fiind pozitionat spre SUD-VEST. Camerele apartamentului sunt foarte spatioase si luminate natural.

Inchiderile exterioare ale cladirilor sunt realizate din blocuri ceramice cu grosimea de 30 cm, placate cu termosistem de tip Baumit de 15 cm pentru asigurarea confortului termic, iar inchiderile interioare sunt realizate din caramida termo-eficienta cu grosimea de 12.5 si 25 cm pentru asigurarea confortului fonic necesar locuirii.

Alte anunturi asemanatoare


Cuvinte cheie: , , , , , ,
Statistici anunt: 631 vizualizari, 1 astazi

Imagini anunt

apartament 2 camere in subcetate green residence cu PRIMA CASA apartament 2 camere in subcetate green residence cu PRIMA CASA apartament 2 camere in subcetate green residence cu PRIMA CASA apartament 2 camere in subcetate green residence cu PRIMA CASA apartament 2 camere in subcetate green residence cu PRIMA CASA apartament 2 camere in subcetate green residence cu PRIMA CASA

Adaugat de:

Ancuta Posa

Brasov


15/07/2015 12:13


0757576999


Webdesign de calitate