rss feed
Adauga un anunt!
«    »

Solutie baloane de sapun Pustefix 1L

Pret: 23 RON

Descrierea anuntului

Pustefix solutie pentru jucarii si masini baloane de sapun.

1L lichid pentru facut baloane de sapun

Un mic secret:

– pentru mai bune rezultate, lasati inelele jucariilor cu care se fac baloane de sapun sa se inmoaie cel putin 3 secunde in lichidul pentru facut baloane de sapun Pustefix. Agitati cat mai putin sau deloc solutia Pustefix

Solutia Pustefix pentru baloane de sapun i este fabricata in Germania, este non-toxica, nu lasa pete, are termen de valabilitate nelimitat si se foloseste nediluata.

Acest produs indeplineste cerintele normelor UE in vigoare.

De ce dintr-o oferta atat de bogata de jucarii care fac baloane de sapun si solutie (lichid) pentru baloane de sapun sa alegeti Pustefix?

Pentru ca Pustefix – este o companie din Tübingen Germania cu o istorie in “industria” baloanelor de sapun din 1949 avandu-l ca fondator pe doctorul in chimie Rolf Hein,

Astazi, jucariile pentru facut baloane de sapun si solutia pentru baloane de sapun Pustefix sunt recunoscute si apreciate in intreaga lume.

Cand copilul dumneavoastra la randul lui va avea copii si intr-o vitrina sau pe un site va vedea jucariile pentru baloane de sapun Pustefix , le va putea spune acestora: “cu astea faceam si eu baloane de sapun” si frumoase amintiri din copilarie ii vor aduce zambetul pe fata!

Alte anunturi asemanatoare


URL: www.jucariisicadouri.com
Cuvinte cheie: , , , ,
Statistici anunt: 309 vizualizari, 1 astazi

Imagini anunt

Solutie baloane de sapun Pustefix 1L

Adaugat de:

Aspaziasin

Bucuresti


01/10/2020 15:29


0723336233


Webdesign de calitate