rss feed
Adauga un anunt!
«    »

Pergole cu acoperis retractabil

Pret: 6000EURO

Descrierea anuntului

Cum iti poti mentine terasa si toamna

Acum cand temperatura scade, dupa cum ne spun terometrele, trebuie sa ne pregatim de timpul imprevizibil al toamnei.De aceea solutia noastra pentru a mentine terasa functionala si atunci cand soarele straluceste mai putin, este de a o acoperi cu o pergola retractabila!

5 motive pentru care trebuie sa alegi o pergola cu acoperis retractabil

1. Materialul membranei este 100% impermeabil si rezista cu o incarcatura de 30 cm de zapada. Ceea ce demonstreaza ca nu este absolut nicio problema in a folosi o pergola pentru terasa, toamna. Materialul este rezistent si va proteja terasa pe timpul ploios, dar si atunci cand soarele este foarte puternic. Membrana contine o insertie de carbon, iar acesta ajuta la reducerea radiatiilor UV.

2.Poti sa opresti poaia, cu telecomanda! Retractarea automata se poate face oricand, astfel acoperisul se poate deschide partial sau complet pentru a profita de razele blande ale soarelui sau pentru a te feri de stropii ploii.

3.Se integreaza usor.
Sistemul pergolei se poate personaliza, in functie de spatiul ales. Marimile sunt diferite, poti alege din mai mult de 10 modele, iar culoarea si textura membranei poate fi personalizata si ea. Cadrul poate fi din aluminiu sau din lemn, iar culorile sunt alese din catalogul nostru cu profile.
4.Lumineaza placut

Sistemul de iluminare este “cireasa de pe tort”. Acest sistem care poate fi controlat de la telecomanda, atat intensitatea cat si culoarea, finiseaza aspectul pergolei si o face unica. Luminile sunt optionale, dar cine alege sa le comande va avea parte de experiente cu adevarat speciale dupa lasarea serii.

5.Inchiderea terasei

Sistemele pergoleleor se potrivesc perfect cu inchiderea din sticla. Sticla poate capata orice dimensiuni si se poate glisa eliberand spatiul. Astfel terasa poate pastra caldura in interior si poate fi perfect functionala pe tot parcurul anului.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati!

Alte anunturi asemanatoare


URL: http://www.pergolalux.ro
Cuvinte cheie: , , , , , ,
Statistici anunt: 628 vizualizari, 1 astazi

Imagini anunt

Pergole cu acoperis retractabil Pergole cu acoperis retractabil Pergole cu acoperis retractabil Pergole cu acoperis retractabil

Adaugat de:

Rusu Bianca

Brasov,Toata tara


24/09/2015 13:16


0735333444


Webdesign de calitate