rss feed
Adauga un anunt!
«    »

Îngrijitoare/Ingrijitor Varstnic Konstanz 22.06

Pret: 1150€

Descrierea anuntului

Firma Medipe Sp. z o.o. specializată în angajarea de personal medical și de îngrijire pentru muncă în Germania angajează:
Îngrijitoare/Ingrijitor Varstnic Konstanz 22.06
Beneficii:
1. NU PERCEPEM COMISIOANE !!!
2. Contract legal
3. Salariu atractiv și posibilitatea de a obține prime atractive pentru:
a. munca în timpul sărbătorilor si vacantei
b. recomandarea unei îngrijitoare
c. recomandarea unei familii
4. Asigurare socială şi medicală
5. Cazare şi masă asigurată
6. Decontarea cheltuielilor cu deplasarea
Cerinţe:
1. Limba germană la nivel conversational (Obligatoriu)
2. Experienţă îngrijire persoane vârstnice
3. Persoană înţelegătoare, răbdătoare şi prietenoasă
4. Apt de muncă

Căutăm îngrijitoare pentru un Domn de 49 de ani , 182 cm si 80kg.Domnl sufera de scleroza multipla si incontinenta.Are grad de boala 3.are usoare probleme cu comunicarea dar nu are probleme cu orientarea in timp si spatiu.Se deplaseaza pe scaun cu rotile.Trebuie transferat din pat in scaun si invers pentru aceasta in casa este disponibil lift.Zilnic vine serviciul medical si ajuta la ingrijirea pacientului.
În sarcinile îngrijitoarei/ingrijitorului in afara de ingrijirea pacientului cu toata inima intră: pregătirea meselor , curățenia în casă și menținerea casei în curățenie și igienă, spălatul hainelor și călcatul acestora, gătitul măncării și spălarea vaselor,facerea cumpărăturilor .Ajutorul la Igiena corporala si intima a pacientului , imbracatul si dezbracatul Pacientului .Organizarea timpului liber pentru pacient.

Domnul sta singur la apartament .

Salariu 1150€ net lunar
Persoanele interesate sunt rugate să se contacteze prin e-mail info@medipe.ro pe numărul de telefon 0310800490, pe skype:medipe.romania sau messenger ID:mediperomania;Facebook https://www.facebook.com/ingrijirebatranigermaniafaracomision

Va rugăm în cv să treceți clauzula de mai jos
Conform legii cu privire la protecția datelor cu caracter personal din data de 29 august 1997 declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către Sociatatea MM Sp. z o.o. cu sediul în Wrocław str. Gajowicka 195, cât și de alte societăți legate de capitalul acesteia în timpul procesului de efectuare servicii pentru mine – cu scopul recrutării (pentru recruarea actuală cât și pentru recrutările din viitor) dar și în scopuri de marketing.
În același timp conform legii din data de 18 iulie 2002 privind furnizarea de servicii pe cale electronică declar că sunt de acord să-mi fie trimise in

Alte anunturi asemanatoare


URL: http://medipe.ro/
Cuvinte cheie: , ,
Statistici anunt: 506 vizualizari, 1 astazi

Imagini anunt

Adaugat de:

Medipe

Toata Tara


05/06/2015 13:15


0310800490


Webdesign de calitate