rss feed
Adauga un anunt!
«    »

Îngrijitoare Varstnica Uetersen 30.06

Pret: 1250 €

Descrierea anuntului

Firma Medipe Sp. z o.o. specializată în angajarea de personal medical și de îngrijire pentru muncă în Germania angajează:
Îngrijitoare Varstnica Uetersen 30.06
Beneficii:
1. NU PERCEPEM COMISIOANE !!!
2. Contract legal
3. Salariu atractiv și posibilitatea de a obține prime atractive pentru:
a. munca în timpul sărbătorilor
b. recomandarea unei îngrijitoare
c. recomandarea unei familii
4. Asigurare socială şi medicală
5. Cazare şi masă asigurată
6. Decontarea cheltuielilor cu deplasarea
Cerinţe:
1. Limba germană la nivel conversațional avansat (Obligatoriu)
2. Experienţă îngrijire persoane vârstnice
3. Persoană înţelegătoare, răbdătoare şi prietenoasă
4. Apt de muncă
Căutăm îngrijitoare pentru o doamna de 90 de ani , 160cm si 80kg.Doamna sufera de dementa, hipertensiune si a avut cancer la plamani. Are grad de boala 1.De doua ori pe zi vine serviciul medical.Nu are probleme cu comunicarea dar are probleme cu orientarea in timp si spatiu.Se deplaseaza singura sau cu cadru rolator.Pe noapte poarta scutece.

În sarcinile îngrijitoarei în afară de îngrijirea cu toată inima a pacientei intra:Asistența pacientei în timpul dusului și igienei corporale,.Curățenia în casă , pregătirea meselor , spălatul hainelor si călcatul acestora. Asistența pacientei la îmbrăcat , dezbrăcat , acompaniamentul la medic, plimbări , organizarea timpului liber pentru pacientă.
Doamna sta singura la casa.

Salariu 1250 €
Persoanele interesate sunt rugate să se contacteze prin e-mail info@medipe.ro pe numărul de telefon 0310800490, pe skype:medipe.romania sau messenger ID:mediperomania;Facebook https://www.facebook.com/ingrijirebatranigermaniafaracomision

Va rugăm în cv să treceți clauzula de mai jos
Conform legii cu privire la protecția datelor cu caracter personal din data de 29 august 1997 declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către Sociatatea MM Sp. z o.o. cu sediul în Wrocław str. Gajowicka 195, cât și de alte societăți legate de capitalul acesteia în timpul procesului de efectuare servicii pentru mine – cu scopul recrutării (pentru recruarea actuală cât și pentru recrutările din viitor) dar și în scopuri de marketing.
În același timp conform legii din data de 18 iulie 2002 privind furnizarea de servicii pe cale electronică declar că sunt de acord să-mi fie trimise informații comerciale pe cale electronică pe tema serviciilor oferite de Societatea MM Sp. z o.o. și altor Societați corelate prin capital cu aceasta privind prestarea acestor servicii.
Declar că am fost informart/ă că administratorul datelor cu caracter personal este MM Sp. z o.o. și că datele vor fi stocate și procesate pe baza consimțământului meu la sediul adminstratorului cât și a entității procesatoare a acestor date la cererea administratorului.Deasemenea declar că divulgarea acestor date este de bună voie și a

Alte anunturi asemanatoare


URL: http://medipe.ro/
Cuvinte cheie: , ,
Statistici anunt: 487 vizualizari, 1 astazi

Imagini anunt

Adaugat de:

Medipe

Toata Tara


12/06/2015 11:51


0310800490


Webdesign de calitate