rss feed
Adauga un anunt!
«    »

Îngrijitoare Varstnica Überherrn 01.06

Pret: 1300€

Descrierea anuntului

Firma Medipe Sp. z o.o. specializată în angajarea de personal medical și de îngrijire pentru muncă în Germania angajează:
Îngrijitoare Varstnica Überherrn 01.06
Beneficii:
1. NU PERCEPEM COMISIOANE !!!
2. Contract legal
3. Salariu atractiv și posibilitatea de a obține prime atractive pentru:
a. munca în timpul sărbătorilor si vacantei
b. recomandarea unei îngrijitoare
c. recomandarea unei familii
4. Asigurare socială şi medicală
5. Cazare şi masă asigurată
6. Decontarea cheltuielilor cu deplasarea
Cerinţe:
1. Limba germană la nivel avansat(Obligatoriu)
2. Experienţă îngrijire persoane vârstnice
3. Persoană înţelegătoare, răbdătoare şi prietenoasă
4. Apt de muncă
5. Permis de conducere (Obligatoriu)

Căutăm îngrijitoare pentru o Doamna de 83 de ani , 85 de kg si 165 cm .Pflegestufe 2.Doamna sufera de incontinenta si inceput de dementa.Are usoare probleme cu comunicarea si orientarea in timp si spatiu.Se deplaseaza singura.
În sarcinile îngrijitoarei in afara de ingrijirea pacientei cu toata inima intră: pregătirea meselor , curățenia în casă și menținerea casei în curățenie și igienă, spălatul hainelor și călcatul acestora, gătitul măncării și spălarea vaselor,facerea cumpărăturilor .Igiena corporala si intima a pacientei , schimbatul scutecelor, imbracatul si dezbracatul Pacientei .Organizarea timpului liber pentru pacienta.Insotirea pacientei la medic.

Salariu 1300 € net lunar

Persoanele interesate sunt rugate să se contacteze prin e-mail info@medipe.ro pe numărul de telefon 0310800490, pe skype:medipe.romania sau messenger ID:mediperomania;Facebook https://www.facebook.com/ingrijirebatranigermaniafaracomision

Va rugăm în cv să treceți clauzula de mai jos
Conform legii cu privire la protecția datelor cu caracter personal din data de 29 august 1997 declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către Sociatatea MM Sp. z o.o. cu sediul în Wrocław str. Gajowicka 195, cât și de alte societăți legate de capitalul acesteia în timpul procesului de efectuare servicii pentru mine – cu scopul recrutării (pentru recruarea actuală cât și pentru recrutările din viitor) dar și în scopuri de marketing.
În același timp conform legii din data de 18 iulie 2002 privind furnizarea de servicii pe cale electronică declar că sunt de acord să-mi fie trimise informații comerciale pe cale electronică pe tema serviciilor oferite de Societatea MM Sp. z o.o. și altor Societați corelate prin capital cu aceasta privind prestarea acestor servicii.
Declar că am fost informart/ă că administratorul datelor cu caracter personal este MM Sp. z o.o. și că datele vor fi stocate și procesate pe baza consimțământului meu la sediul adminstratorului cât și a entității procesatoare a acestor date la cererea administratorului.Deasemenea declar că divulgarea acestor date este de bună voie și am fos

Alte anunturi asemanatoare


URL: http://medipe.ro/
Cuvinte cheie: , ,
Statistici anunt: 540 vizualizari, 1 astazi

Imagini anunt

Adaugat de:

Medipe

Toata Tara


29/05/2015 11:37


0310800490


Webdesign de calitate