rss feed
Adauga un anunt!
«    »

Îngrijitoare Varstnica Schwelm 02.03

Pret: 1140 €

Descrierea anuntului

Firma Medipe Sp. z o.o. specializată în angajarea de personal medical și de îngrijire pentru muncă în Germania angajează:

Îngrijitoare Varstnica Schwelm 02.03
Beneficii:
1. NU PERCEPEM COMISIOANE !!!
2. Contract legal
3. Salariu atractiv și posibilitatea de a obține prime atractive pentru:
a. munca în timpul sărbătorilor
b. recomandarea unei îngrijitoare
c. recomandarea unei familii
4. Asigurare socială şi medicală
5. Cazare şi masă asigurată
6. Decontarea cheltuielilor cu deplasarea
Cerinţe:
1. Limba germană la nivel avansat (Obligatoriu)
2. Experienţă îngrijire persoane vârstnice
3. Persoană înţelegătoare, răbdătoare şi prietenoasă
4. Apt de muncă

Căutăm îngrijitoare pentru o doamnă de 83 de ani , 60 de kg si 154 kg.Doamna suferă de afecțiuni specifice vârstei și demență , are grad de boală 2.Nu are probleme cu comunicarea, în schimb are ușoare probleme cu orientarea temporară, spațială și cea personală.Doamna are pus cateter suprapubian la care trebuiesc schimbate pungile.Se deplasează singură sau cu ajutorul altei persoane.În casă este disponibil cadru rolator , scaun cu rotile și pat medical.De 3 ori pe zi vine serviciul medical și ajută la îngrijirea Doamnei.
În sarcinile îngrijitoarei în afară de îngrijirea cu toată inima a pacientei intra:
Ajutorul pacientei în timpul dusului și igienei corporale,.Curățenia în casă , pregătirea meselor , spălatul hainelor si călcatul acestora. Ajutorul pacientei la îmbrăcat , dezbrăcat , acompaniamentul la medic , plimbări , organizarea timpului liber pentru pacientă.
Domna stă singură la casă. Pentru îngrijitoare disponibilă cameră separat complet echipată cu acces la internet și baie proprie.

Salariu 1140 €

Persoanele interesate sunt rugate să se contacteze prin e-mail info@medipe.ro pe numărul de telefon 0310800490, pe skype:medipe.romania sau messenger ID:mediperomania;Facebook https://www.facebook.com/medipesrl

Va rugăm în cv să treceți clauzula de mai jos
Conform legii cu privire la protecția datelor cu caracter personal din data de 29 august 1997 declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către Sociatatea MM Sp. z o.o. cu sediul în Wrocław str. Gajowicka 195, cât și de alte societăți legate de capitalul acesteia în timpul procesului de efectuare servicii pentru mine – cu scopul recrutării (pentru recruarea actuală cât și pentru recrutările din viitor) dar și în scopuri de marketing.
În același timp conform legii din data de 18 iulie 2002 privind furnizarea de servicii pe cale electronică declar că sunt de acord să-mi fie trimise informații comerciale pe cale electronică pe tema serviciilor oferite de Societatea MM Sp. z o.o. și altor Societați corelate prin capital cu aceasta privind prestarea acestor servicii.
Declar că am fost informart/ă că administratorul datelor cu caracter person

Alte anunturi asemanatoare


URL: http://medipe.ro/
Cuvinte cheie: , ,
Statistici anunt: 531 vizualizari, 1 astazi

Imagini anunt

Îngrijitoare  Varstnica Schwelm 02.03

Adaugat de:

Medipe

Toata tara


27/01/2015 11:28


0310800490


Webdesign de calitate