rss feed
Adauga un anunt!
«    »

Îngrijitoare Varstnic Ennepetal 02.03

Pret: 1100 €

Descrierea anuntului

Firma Medipe Sp. z o.o. specializată în angajarea de personal medical și de îngrijire pentru muncă în Germania angajează:

Îngrijitoare Varstnic Ennepetal 02.03
Beneficii:
1. NU PERCEPEM COMISIOANE !!!
2. Contract legal
3. Salariu atractiv și posibilitatea de a obține prime atractive pentru:
a. munca în timpul sărbătorilor
b. recomandarea unei îngrijitoare
c. recomandarea unei familii
4. Asigurare socială şi medicală
5. Cazare şi masă asigurată
6. Decontarea cheltuielilor cu deplasarea
Cerinţe:
1. Limba germană la nivel avansat (Obligatoriu)
2. Experienţă îngrijire persoane vârstnice
3. Persoană înţelegătoare, răbdătoare şi prietenoasă
4. Apt de muncă
5. Permis de conducere (obligatoriu)

Căutăm ingrijitoare pentru un domn de 89 de ani , 75 kg si 173 kg .Domnul a suferă de afecțiuni specifice vârstei, insuficiență cardiacă (a suferit un infarct în trecut) , depresie.Are probleme mari cu auzul și vederea, ușoare probleme cu orientarea în timp și spațiu.Se deplasează cu ajutorul altei persoane sau cu cadru rolator.
În sarcinile îngrijitoarei în afară de îngrijirea cu toată inima a pacientului intra:
Ajutorul pacientului în timpul dusului și igienei corporale,.Curățenia în casă , pregătirea meselor , cumpărăturile, spălatul hainelor si călcatul acestora. Ajutorul pacientului la îmbrăcat , dezbrăcat , acompaniamentul la medic , plimbări , organizarea timpului liber pentru pacient.

Domnul sta la casa cu soția care nu necesită îngrijire. Pentru îngrijitoare disponibil apartament separat complet echipat cu acces la internet.
Salariu 1100 €

Persoanele interesate sunt rugate să se contacteze prin e-mail info@medipe.ro pe numărul de telefon 0310800490, pe skype:medipe.romania sau messenger ID:mediperomania;Facebook https://www.facebook.com/medipesrl

Va rugăm în cv să treceți clauzula de mai jos
Conform legii cu privire la protecția datelor cu caracter personal din data de 29 august 1997 declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către Sociatatea MM Sp. z o.o. cu sediul în Wrocław str. Gajowicka 195, cât și de alte societăți legate de capitalul acesteia în timpul procesului de efectuare servicii pentru mine – cu scopul recrutării (pentru recruarea actuală cât și pentru recrutările din viitor) dar și în scopuri de marketing.
În același timp conform legii din data de 18 iulie 2002 privind furnizarea de servicii pe cale electronică declar că sunt de acord să-mi fie trimise informații comerciale pe cale electronică pe tema serviciilor oferite de Societatea MM Sp. z o.o. și altor Societați corelate prin capital cu aceasta privind prestarea acestor servicii.
Declar că am fost informart/ă că administratorul datelor cu caracter personal este MM Sp. z o.o. și că datele vor fi stocate și procesate pe baza consimțământului meu la sediul adminstratorului cât și

Alte anunturi asemanatoare


URL: http://forma.medipe.ro/
Cuvinte cheie: , ,
Statistici anunt: 376 vizualizari, 1 astazi

Imagini anunt

Webdesign de calitate