rss feed
Adauga un anunt!
«    »

Îngrijitoare Varstnic Bad Driburg 01.06 pentru doua luni cu posibilitatea de prelungire

Pret: 1200

Descrierea anuntului

Firma Medipe Sp. z o.o. specializată în angajarea de personal medical și de îngrijire pentru muncă în Germania angajează:
Îngrijitoare Varstnic Bad Driburg 01.06 pentru doua luni cu posibilitatea de prelungire
Beneficii:
1. NU PERCEPEM COMISIOANE !!!
2. Contract legal
3. Salariu atractiv și posibilitatea de a obține prime atractive pentru:
a. munca în timpul sărbătorilor si vacantei
b. recomandarea unei îngrijitoare
c. recomandarea unei familii
4. Asigurare socială şi medicală
5. Cazare şi masă asigurată
6. Decontarea cheltuielilor cu deplasarea
Cerinţe:
1. Limba germană la nivel converstional avansat (Obligatoriu)
2. Experienţă îngrijire persoane vârstnice
3. Persoană înţelegătoare, răbdătoare şi prietenoasă
4. Apt de muncă
Căutăm ingrijitoare pentru un Domn de 86 de ani .Domnul sufera de afectiuni specifice varstei , dementa si incontinenta are grad de boala 1.Are usoare probleme cu comunicarea si cu orientarea in timp si spatiu.De 3 ori pe zi vine serviciul medical. Se deplaseaza cu ajutorul altei persoane sau cu cadru rolator.
În sarcinile îngrijitoarei în afară de îngrijirea cu toată inima a pacientului intra:
Ajutorul pacientului în timpul dusului și igienei corporale.Curățenia în casă , pregătirea meselor , spălatul hainelor si călcatul acestora. Ajutorul pacientului la îmbrăcat , dezbrăcat , organizarea timpului liber pentru pacient.

Domnul sta singur la casa multifamilia.Pentru ingrijitoare disponibila camera separata cu baie proprie si acces la internet.

Salariu 1200 € lunar

Persoanele interesate sunt rugate să se contacteze prin e-mail info@medipe.ro pe numărul de telefon 0310800490, pe skype:medipe.romania sau messenger ID:mediperomania;Facebook https://www.facebook.com/medipesrl.

Va rugăm în cv să treceți clauzula de mai jos
Conform legii cu privire la protecția datelor cu caracter personal din data de 29 august 1997 declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către Sociatatea MM Sp. z o.o. cu sediul în Wrocław str. Gajowicka 195, cât și de alte societăți legate de capitalul acesteia în timpul procesului de efectuare servicii pentru mine – cu scopul recrutării (pentru recruarea actuală cât și pentru recrutările din viitor) dar și în scopuri de marketing.
În același timp conform legii din data de 18 iulie 2002 privind furnizarea de servicii pe cale electronică declar că sunt de acord să-mi fie trimise informații comerciale pe cale electronică pe tema serviciilor oferite de Societatea MM Sp. z o.o. și altor Societați corelate prin capital cu aceasta privind prestarea acestor servicii.
Declar că am fost informart/ă că administratorul datelor cu caracter personal este MM Sp. z o.o. și că datele vor fi stocate și procesate pe baza consimțământului meu la sediul adminstratorului cât și a entității procesatoare a acestor date la cererea administratorului.

Alte anunturi asemanatoare


URL: http://medipe.ro/
Cuvinte cheie: , ,
Statistici anunt: 542 vizualizari, 1 astazi

Imagini anunt

Îngrijitoare  Varstnic  Bad Driburg  01.06 pentru doua luni cu posibilitatea de prelungire

Adaugat de:

Medipe

Toata tara


20/05/2015 13:25


0310800490


Webdesign de calitate