rss feed
Adauga un anunt!
«    »

apartament 2 camere in vila constructie noua

Pret: 36300

Descrierea anuntului

Subcetate Green Residence complex rezidential cu peste 200 de apartamente, de 1, 2 si 3 camere, destinate tuturor categoriilor de varsta.
Locatia este o zona adiacentaUn a Brasovului, in vecinatatea unui cartier de vile, functional, la aproximativ 3 minute, cu auto, de noul centru comercial Auchan si la aproximativ 5-10 minute de centrul Brasovului.
Complexul va fi construit pe malul unei ape curgatoare, iar panorama deosebita a muntilor va incanta privirea noilor proprietari. Pe langa integrarea perfecta in zona, complexul beneficiaza de toate facilitatile, utilitatile, inclusiv spatii comerciale in incinta.
In aceasta zona a orasului vom construi 12 vile n moderne care vor indeplini toate standardele de calitate si siguranta. Cartierul se va afla la mica distanta de noul centru comercial Coresi Shopping Center care va fi realizat de Immochan, divizia de real estate a grupului francez Auchan si va cuprinde un hipermarket Auchan de 16. 000 mp – cel mai mare din Transilvania, un centru comercial de 25. 000 mp inchiriabili si o parcare de 3. 000 de locuri (cu finalizare la sfarsitul anului 2014). 
Asadar cine va alege sa devina proprietar al unui imobil situat in noul cartier SUBCETATE GREEN RESIDENCE va avea la dispozitie toate facilitatile zonei: 
– una dintre cele mai aprovizionate si ieftine piete din Brasov (Piata Tractorul, la 1600 m distanta), 
– un supermarket modern cu produse de calitate si preturi convenabile (Lidl, la 1500 metri departare), 
– locul ideal pentru relaxare si plimbari in aer liber (Parcul Sportivilor – fostul Parc Tractorul) ce include Patinuarul Olimpic si sali de sport (Sala We Play sau Forex) la 1500 metri, 
– Gara Brasov (la 1800 m)
-Bucuresti la distanta de 2,5 h
-TG. Mures la distanta de 2h
-Sibiu la distanta de 2,5 h
-Viitorul aeroport in Ghimbav la 15 minnte.

Va asteptam la vizionare pentru a va convinge de calitatea constructiilor si de excelentul raport pret / suprafata. 

Alte anunturi asemanatoare


URL: www.subcetate-apartament.ro
Cuvinte cheie:
Statistici anunt: 387 vizualizari, 1 astazi

Imagini anunt

Adaugat de:

gabi vaduva

BRASOV


09/03/2015 14:00


0755.050.444


Webdesign de calitate