rss feed
Adauga un anunt!
«    »

Max Juicer Storcator multifunctional prin presare

Pret: 1150 RON

Descrierea anuntului

Storcătorul multifuncţional cu un ax melcat Max Juicer este un storcător prin masticare cu viteză redusă proiectat pentru a extrage cele mai hrănitoare substanţe prin acţiunea lentă de zdrobire şi masticare.
Max Juicer este recomandat persoanelor care doresc să aibă un stil de viață sănătos și mămicilor cu copii mici. Multifuncționalitatea acestui storcător vă permite prepararea sucurilor bogate în vitamine, minerale și enzime din: sfeclă roșie, morcov, țelină, ridiche, cartof, ghimbir, păstârnac, din orice tip de frunze: țelină, pătrunjel, mărar, varză, spanac, salată, iarbă de grâu, iarbă de orz și lucernă și sucuri din obișnuitele citrice și legume moi precum: mărul, para, roșii, struguri, ananas, portocale, grapefruit, mandarine, etc.
Storcătorul vine implicit cu kiturile pentru făinoase: paste, macaroane, tăiței și fidea, care vă permit să vă preparați în propria bucătărie paste din diferite combinații de plante, condimente și aluaturi. Înlocuind sita conica cu găurele pentru suc cu sita pentru tocat și măcinat puteți toca și măcina diferite tipuri de alimente: carne, cafea, condimente, legume, ierburi.
Opțional puteți achiziționa minunata presă de ulei ce vă permite prepararea uleiurilor obținute prin presare la rece. Uleiurile presate la rece sunt uleiuri nerafinate chimic, cu un rol important în alimentaţie, mai ales în alcătuirea unei diete echilibrate şi sănătoase. Aceste uleiuri sunt bogate în substanţe nutritive şi au un gust plăcut, culoare, vâscozitate şi aromă aparte. Alături de substanţe minerale valoroase pentru organism ca Zn, Fe, Mg, Se, ele conţin şi vitaminele A, D,E, K, liposolubile, dar şi compuşi ai vitaminelor B şi C, deşi acestea sunt hidrosolubile. Părţile grase ale acestor uleiuri sunt constituite din acizi graşi polinesaturaţi, cu un rol foarte important în metabolismul organismului şi în reducerea colesterolului.
Versatilitatea şi puterea sa îl fac o bună alegere pentru entuziaştii consumului de alimente neprelucrate (raw food) sau pentru orice persoană care ia în serios stilul de viaţă bazat pe sucuri naturale. Max Juicer este o alegere perfectă pentru cei care doresc mai multe substanţe nutritive dintr-o gamă mai largă de fructe şi legume decât sunt posibil de obţinut cu un storcător centrifugal.

Alte anunturi asemanatoare


URL: http://www.beorganic.ro/
Cuvinte cheie:
Statistici anunt: 1445 vizualizari, 1 astazi

Imagini anunt

Max Juicer Storcator multifunctional prin presare

Adaugat de:

Quark

Toata tara


12/05/2011 11:45


0720.063.971


Webdesign de calitate