rss feed
Adauga un anunt!
«    »

Pasta de dinti cu Aloe vera si propolis

Pret: 7.33 EUR

Descrierea anuntului

Aloe vera a fost dintotdeauna apreciată pentru calităţile şi versatilitatea întrebuinţărilor sale, incluzând aici şi igiena cavităţii bucale. Dinţii dumneavoastră vor fi mai strălucitori cu Forever Bright, una dintre cele mai bune paste de dinţi disponibile pe piaţă.

Pasta de dinţi Forever Bright conţine numai ingrediente de cea mai bună calitate, fiind destinată atât adulţilor cât şi copiilor. De asemenea, poate fi folosită de vegetarieni, deoarece nu conţine ingrediente de provenienţă animală. Combinaţia dintre gelul stabilizat de Aloe vera şi propolis are proprietăţi calmante asupra gingiilor şi mucoasei bucale, produsul putând fi aplicat şi independent în cazul în care periajul este dureros. Aroma naturală de mentă conferă un gust plăcut şi o senzaţie de prospeţime.

După mai mulţi ani de colaborare cu centre universitare şi clinice din domeniul stomatologiei, Forever Living a pus la punct formula optimă pentru o curăţare eficientă a cavităţii bucale. Rezultatul este o formulă pe bază de Aloe ce menţine prospeţimea respiraţiei şi albeşte dantura fără a conţine agenţi abrazivi de înălbire.

Întreaga familie va aprecia aroma naturală de mentă şi senzaţia de prospeţime a cavităţii bucale.

Ingrediente:
Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), sorbitol, oxid de siliciu hidratat, glicerină, laurilsulfat de sodiu, carrageenan, aromatizanţi, propolis, zaharină sodică, benzoat de sodiu, complex de clorofilă-cupru.

Continut: Masă netă: 130 g

Notă: Produsul nu conţine fluoruri.

Administrare:
Se recomandă periaj dentar după fiecare masă, controale stomatologice regulate şi evitarea consumării alimentelor între mese fără asigurarea unei igiene bucale corespunzătoare.

– Albeşte dantura fără agenţi de înălbire
– Calmează ţesuturile bucale moi
– Nu conţine fluoruri

Cod produs: 028
Pret consumator: 8,62 Euro (TVA inclus)
Pret redus: 7,33 Euro (TVA inclus)
Transport GRATUIT in Bucuresti!

Alte anunturi asemanatoare


URL: http://www.catalog-forever.ro/pasta-de-dinti-aloe-vera/
Cuvinte cheie: , , , ,
Statistici anunt: 715 vizualizari, 1 astazi

Imagini anunt

Pasta de dinti cu Aloe vera si propolis Pasta de dinti cu Aloe vera si propolis

Adaugat de:

Mihai Eugen

Bucuresti


06/04/2012 11:57


0724359139


Webdesign de calitate