rss feed
Adauga un anunt!
«    »

Saci anti inundatii AQUA-STOP

Pret: 25 RON

Descrierea anuntului

Saci anti inundații AQUA-STOP

Sacii anti-inundații Aqua-Stop sunt cea mai noua si facila soluție conceputa împotriva inundațiilor.

Realizați din materiale biodegradabile sacii au capacitatea de a se activa ( de a ajunge la greutatea di dimensiunile necesare) prin imersare in apa.

Sacii neactivați cântăresc aprox. 200 g, iar prin activare (imersia in apa 5-8 min) ajung la greutatea de 18 -20 kg, fără a permite pierderea apei acumulate. In acest fel pot fi folosiți pentru realizarea de diguri împotriva inundațiilor, scurgerilor accidentale , etc

Sacii AQUA-STOP au fost supuși încercărilor specifice de către specialiști în materie de hidrologie în cadrul laboratorului UTCB pentru care s-a emis un agrement tehnic care însoțește Avizul Tehnic.

Sacii anti-inundație AQUA-STOP au fost testați și avizați și de către specialiștii IGSU, folosirea lor fiind recomandată în cadrul acțiunilor operative de apărare împotriva inundațiilor și fenomenelor meteorologice periculoase.

Sacii Aqua-Stop se folosesc în gestionarea situațiilor de urgență generate de inundații, fenomene meteorologice periculoase, accidente la construcții hidrotehnice, poluări accidentale pe cursurile de apă și poluări marine în zona costieră precum si in gospodărie, lucrări de instalații, etc.

CAUTAM DISTRIBUITORI

www.aqua-stop.ro

Alte anunturi asemanatoare


URL: www.aqua-stop.ro
Cuvinte cheie:
Statistici anunt: 250 vizualizari, 1 astazi

Imagini anunt

Webdesign de calitate