rss feed
Adauga un anunt!
«    »

GEZER incaltaminte

Pret: 1

Descrierea anuntului

Firma noastra sustine activitatea sa in sectorul produselor de incaltaminte de aproximativ 40 de ani.
GEZER incaltaminte a intrat in acest sector prin producerea papucilor din lemn si a pantofilor cu toc intr-o institutie mica situate in ISTANBUL in anul 1968.
Cresterea capacitatii de productie a plantelor mari precum si si mai multe masini in anii urmatori pentru producerea materialelor au constituit stabilirea facilitatii moderene actuale a GEZER incaltaminte.
Brandul nostru a fost realizat pentru a fi lider in sectorul productiei de incaltaminte cu o capacitate anuala de 75 milioane de perechi pe zona inchisa de 100.000 metri patrati.
Reprezentarea ISO 9001 cu certificate de asigurare a calitatii la care GEZER incaltaminte sustine aplicarea conceptului de calitate in fiecare etapa de productie.
Adoptarea faptului de a furniza produse de inalta calitate pentru consumatorii sai cu preturi rezonabile GEZER incaltaminte acorda o inportanta aparte studiilor de cercetare si dezvoltare.
Departamentul de cercetare si dezvoltare cu zona sa inchisa de 1000 metri patrati si 75 de angajati de specialitate sustin activitatile sale atat in tara cat si in strainatate pentru a crea modele care respecta sanatatea piciorului si cu care utilizatorii sa se poata simtii confortabil.
Unic Distribuitor
SC CELICO SANPA SRL
0721 842 788 – Website http://www.celicosanpa.ro

Alte anunturi asemanatoare


URL: http://www.celicosanpa.ro
Cuvinte cheie:
Statistici anunt: 820 vizualizari, 1 astazi

Imagini anunt

GEZER incaltaminte GEZER incaltaminte GEZER incaltaminte GEZER incaltaminte GEZER incaltaminte GEZER incaltaminte GEZER incaltaminte GEZER incaltaminte GEZER incaltaminte GEZER incaltaminte GEZER incaltaminte GEZER incaltaminte GEZER incaltaminte GEZER incaltaminte GEZER incaltaminte GEZER incaltaminte GEZER incaltaminte GEZER incaltaminte

Webdesign de calitate